Stingfree Maltese Lemon

  • Stingfree Maltese Lemon - Nikotinpåsar
  • Stingfree Maltese Lemon - Nikotinpåsar

Stingfree Maltese Lemon är det perfekta valet för dig som vill njuta av en härligt syrlig och söt snusupplevelse av nikotinpåsar med uppfriskande smak av citrus och skydd för tandköttet. Citrus är en härligt uppfriskande smak men citrus kan också upplevas frätande på tandköttet och därför bör alltid kombindera smaken med stingfree-skydd. Prillorna kommer i slimformat vilket gör dem diskreta under läppen. 

På Malta växer det fantastiska citrusfrukter som läskar underbart i den härliga medelhavsvärmen. Vi på Sting Free AB har spenderat mycket tid på Malta och vi hoppas att dessa prillor ger dig en förnimmelse av härliga klippstränder och glittrande hav. 

Istället för tobak innehåller Stingfree-produkter; aromer, förtjockningsmedel, fyllnadsmedel, koksalt, nikotin, sötningsmedel, stabiliseringsmedel, surhetsreglerande medel, vatten och växtfiber. All tillverkning av Stingfree-produkter sker i Sverige. 

Det som verkligen skiljer Stingfree snus från andra nikotinpåsar och snussorter är dess innovativa design. Varje prilla har en inbyggd barriär på den blå sidan, vilket motverkar sveda och irritation på tandköttet. Barriären bidrar även till en längre smak- och nikotinupplevelse än för vanliga prillor. Den blå biofilmen är tillverkad av förnyelsebar råvara från växtriket.

Den blå sidan placeras mot tandköttet och skyddar då tandköttet mot sveda och irritation. Sedan används och kasseras prillorna precis som vanliga prillor.

Fakta om produkten

VarumärkeStingfree
ProdukttypStingfree nikotinpåsar (tobaksfritt vitt snus)
DosaHög dosa
NikotinstyrkaNormal
Nikotinhalt8 mg/g
Nikotin per påse4 mg
SmakCitrus
Innehåll/förpackning11 g
FormatSlim
ProducentSting Free AB
Rulla till toppen