Stingfree California Peach

  • Stingfree California Peach - Nikotinpåsar
  • Stingfree California Peach - Nikotinpåsar

Stingfree California Peach är nikotinpåsar med ljuvligt balanserad smak av persika och med skydd för tandköttet. En mild och härlig snusupplevelse som passar för hela arbetsdagen eller som avkoppling på helgen. De välfyllda prillorna kommer i slimformat vilket gör dem diskreta under läppen. 

På Sting Free AB värnar vi det ansvarsfulla vardagssnusandet som ska vara en mild och behaglig upplevelse snarare än kicksökande. Dröm dig bort till soldränkta Kaliforniska stränder, roadtrip längs Big Sur eller klättringsäventyr i Yosemite som inspirerat dessa milda prillor med persikosmak.  

Istället för tobak innehåller Stingfree-produkter; aromer, förtjockningsmedel, fyllnadsmedel, koksalt, nikotin, sötningsmedel, stabiliseringsmedel, surhetsreglerande medel, vatten och växtfiber. All tillverkning av Stingfree-produkter sker i Sverige.

Det som verkligen skiljer Stingfree snus från andra nikotinpåsar och snussorter är dess innovativa design. Varje prilla har en inbyggd barriär på den blå sidan, vilket motverkar sveda och irritation på tandköttet. Barriären bidrar även till en längre smak- och nikotinupplevelse än för vanliga prillor. Den blå biofilmen är tillverkad av förnyelsebar råvara från växtriket.

Den blå sidan placeras mot tandköttet och skyddar då tandköttet mot sveda och irritation. Sedan används och kasseras prillorna precis som vanliga prillor.

Fakta om produkten

VarumärkeStingfree
ProdukttypStingfree nikotinpåsar (tobaksfritt vitt snus)
DosaHög dosa
NikotinstyrkaNormal
Nikotinhalt8 mg/g
Nikotin per påse4 mg
SmakPersika
Innehåll/förpackning11 g
FormatSlim
ProducentSting Free AB
Rulla till toppen