Stingfree Swedish Cola

  • Stingfree Swedish Cola - Nikotinpåsar
  • Stingfree Swedish Cola - Nikotinpåsar

Stingfree Swedish Cola är det perfekta valet för dig som vill njuta av en lång, mild snusupplevelse med söt och syrlig colasmak och skydd för tandköttet. Prillorna kommer i slimformat vilket gör dem diskreta under läppen. 

Detta är en mycket mild och angenäm snusupplevelse som är nikotinpåsarnas svar på en back läsk bredvid hängmattan på sommaren. Inga problem och inget svidande på tandköttet.

Istället för tobak innehåller Stingfree-produkter; aromer, förtjockningsmedel, fyllnadsmedel, koksalt, nikotin, sötningsmedel, stabiliseringsmedel, surhetsreglerande medel, vatten och växtfiber. All tillverkning av Stingfree-produkter sker i Sverige. 

Det som verkligen skiljer Stingfree snus från andra nikotinpåsar och snussorter är dess innovativa design. Varje prilla har en inbyggd barriär på den blå sidan, vilket motverkar sveda och irritation på tandköttet. Barriären bidrar även till en längre smak- och nikotinupplevelse än för vanliga prillor. Den blå biofilmen är tillverkad av förnyelsebar råvara från växtriket.

Den blå sidan placeras mot tandköttet och skyddar då tandköttet mot sveda och irritation. Sedan används och kasseras prillorna precis som vanligt snus.

Fakta om produkten

VarumärkeStingfree
ProdukttypStingfree nikotinpåsar (tobaksfritt vitt snus)
DosaHög dosa
NikotinstyrkaNormal
Nikotinhalt12 mg/g
Nikotin per påse6 mg
SmakCola
Innehåll/förpackning11 g
FormatSlim
ProducentSting Free AB
Rulla till toppen