Stingfree Ocean Mint Strong

  • Stingfree Ocean Mint Strong - Nikotinpåsar
  • Stingfree Ocean Mint Strong - Nikotinpåsar

Stingfree Ocean Mint Strong är vår starkaste produkt någonsin och det perfekta valet för dig som vill njuta av en lång, kraftfull snusupplevelse med kylande mintsmak men med skydd för tandköttet. Mintsmaker har härlig friskhet och kyla men dessa aromer kan också vara mycket aggressiva mot tandköttet och därför bör du alltid använda Stingfree-skydd med mintsmaker. De välfyllda prillorna kommer i slimformat vilket gör dem diskreta under läppen. 

På Sting Free AB värnar vi det ansvarsfulla vardagssnusandet som ska vara en mild och behaglig upplevelse snarare än kicksökande. Samtidigt vill vi att även användare som tycker om starka produkter med mycket nikotin ska kunna snusa med skydd för tandköttet. 

Istället för tobak innehåller Stingfree-produkter; aromer, förtjockningsmedel, fyllnadsmedel, koksalt, nikotin, sötningsmedel, stabiliseringsmedel, surhetsreglerande medel, vatten och växtfiber. All tillverkning av Stingfree-produkter sker i Sverige. 

Det som verkligen skiljer Stingfree snus från andra nikotinpåsar och snussorter är dess innovativa design. Varje prilla har en inbyggd barriär på den blå sidan, vilket motverkar sveda och irritation på tandköttet. Barriären bidrar även till en längre smak- och nikotinupplevelse än för vanliga prillor. Den blå biofilmen är tillverkad av förnyelsebar råvara från växtriket.

Den blå sidan placeras mot tandköttet och skyddar då tandköttet mot sveda och irritation. Sedan används och kasseras prillorna precis som vanliga prillor.

Fakta om produkten

VarumärkeStingfree
ProdukttypStingfree nikotinpåsar (tobaksfritt vitt snus)
DosaHög dosa
NikotinstyrkaNormal
Nikotinhalt20 mg/g
Nikotin per påse11 mg
SmakMint
Innehåll/förpackning11 g
FormatSlim
ProducentSting Free AB
Rulla till toppen